Så här lämnar du en kontaktannons

Så här lämnar du en annons på Internet

För att kunna lämna in en annons via Internet måste du först registrera dig.

Klicka på länken Lämna in en annons och välj sedan från det nya fönstret lämna in en kontaktannons. Skapa annonsen genom att fylla i åtminstone de obligatoriska fälten i formuläret. Gå vidare genom att trycka på Fortsätt ». Fyll i profilen. Har du fyllt i profilen tidigare kan du ändra uppgifterna eller fortsätta utan ändringar. Du fortsätter sedan till förhandsgranskningen genom att trycka på Fortsätt » . I förhandsgranskningen kan du kontrollera de uppgifter du gett och har möjlighet att återgå för att ändra dem. Är du nöjd godkänner du annonsen.

När du godkänt annonsen får du ett annonsnummer. Annonsnumret behöver du bl.a. då du vill passivera din annons. (Vilket man gör genom att ringa eller skicka ett sms) och för att lyssna på eventuella svar som lämnats på din röstbrevlåda.

Prostitution eller marknadsföring av motsvarande sexuella tjänster är en straffbar handling (Strafflagen 20 kap 9 § 1.3). Dylika annonser publiceras inte.

Vi förbehåller oss rätten att ändra, förkorta eller refusera din annons.

Så här lämnar du en annons via SMS

Börja meddelandet med FP ANNONS din annonstext. Uppge i en annons ditt kön, hurdant sällskap du söker och från vilket riktnummerområde.

Skicka annonsen till nummer 72456. (Gratis SMS) Då du skickat in annonsen och den blivit godkänd får du ditt annonsnummer. Annonsnumret behöver man bl.a. för att senare passivera sin egen annons.

Annonsen är nu klar och det går att  ringa, skicka SMS till dig eller lämna ett meddelande på din röstbrevlådan. Till röstbrevlådan kan du gå när som helst för att lyssna på meddelanden och direkt ringa upp den som lämnat det.

Exempel

FP ANNONS 35-årig kvinna söker 30-50-år man från 08 omr.
72456

Om du är osäker på om tjänsten fungerar på din telefon vänligen kontrollera med din telefonoperatör att denna tjänst säkert fungerar med ditt abonnemang.

Vi förbehåller oss rätten att ändra, förkorta eller refusera att publicera din annons.

Så här lämnar du en annons genom att ringa

Ring 08 - 517 155 26 (lokalsamtalsavgift) och lämna din annons.

Man kan nu ringa, skicka SMS till dig eller lämna ett meddelande på din röstbrevlåda. Till röstbrevlådan kan du gå när som helst för att lyssna på meddelanden och direkt ringa upp den som lämnat det.

Vi förbehåller oss rätten att ändra, förkorta eller refusera din annons.

Tillbaka
xxx